Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ειδική συνεδρίαση στον Δήμο Ορεστιάδας για τις εξελίξεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ.
Ειδική συνεδρίαση στον Δήμο Ορεστιάδας για τις εξελίξεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ.

Μαυρίδης για τις εξελίξεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ: "Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε αριθμητική επέκταση"

25-11-2021

Ειδική συνεδρίαση πρόκειται να συγκαλέσει ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη περί επέκτασης των δομών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου.

Ο κ. Μαυρίδης μιλώντας εχτές στην ΕΡΤ Ορεστιάδας δήλωσε ότι για πρώτη φορά γίνεται μια εκτενής και λεπτομερής αναφορά των παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν, τονίζοντας με έμφαση ότι δεν είναι σύμφωνοι με την εξέλιξη αυτή.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε αριθμητική επέκταση» τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι είναι υπέρ της βελτίωσης των υποδομών αλλά όχι με αύξηση της δυναμικότητας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα πρέπει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μπει ενεργά στην υπόθεση, κάτι που αναμένεται να επιλυθεί με την επίσκεψη του Υπουργού κ. θεοδωρικάκου στην περιοχή.

Χαρακτήρισε άξια θαυμασμού και επαίνων την δωρεά συνδημότη σχετικά με την ανέγερση εκκλησίας (πιστό αντίγραφο της Αγίας Σοφίας απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Φυλακίου) ενώ παράλληλα στηρίζει και επικροτεί την προσπάθεια των κατοίκων του χωριού διότι έτσι στέλνουν προς τα έξω μηνύματα ενότητας και βαθιάς πίστης.

«Στηρίζω και επικροτώ την κίνηση αυτή» τόνισε, ευχόμενος να μην μείνει μόνο στα λόγια αλλά να υπάρξει και αποτέλεσμα.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας