Ό,τι "παίζει"!
Αλεξανδρούπολη: Σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στον μήνα Μάρτιο.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Μαρτίου, ώρα 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες με Θετική Αποστολή» και ομιλήτριες την κα Μερόπη Κολλάρου, Πιανίστα και Διευθύντρια του Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης και την κα Ιωάννα Παρασχάκη, Δημοσιογράφο και Συγγραφέα. Θα ακολουθήσει μικρή συναυλία Μουσικής Δωματίου με τη Μερόπη Κολλάρου και μαθητές του Ωδείου.
Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Μαρτίου, ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης η ταινία «Μητριαρχία» ενώ το Σάββατο 24 Μαρτίου, ώρα 17.30 στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Active women- Συνάντηση Γυναικών που κάνουν τη διαφορά».
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.
EN
TR




