Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Χορού και Performance Αλεξανδρούπολης

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Χορού και Performance Αλεξανδρούπολης

12-04-2018

Η σχολή χορού της Έλσας Αθανασίαδου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Χορού και  Performance Αλεξανδρούπολης, στις 13-14-15 Απριλίου 2018.

Στο τριήμερο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν performances και παραστάσεις χορού, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης καθώς κ μία Performance installation στην Ζαρίφειο Ακαδημία.

Επιπλέον, ως παράλληλη δράση από τις 13 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου θα λάβει χώρα μια εικαστική έκθεση με θέμα τον χορό στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης ενώ το τριήμερο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και μία έκθεση χορευτικού κουστουμιού στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

Τοο 1ο Φεστιβάλ Χορού και Περφόρμανς Αλεξανδρούπολης στοχεύει στην παροχή δωρεάν παραστάσεων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνικής έκφρασης στο ευρύ κοινό, από καλλιτέχνες εντός και εκτός νομού.

Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι Die Wolke Art Group- Δροσιά Τριαντάκη, Γιώργος Πανόπουλος, Βάγια Καπουσίδου, Δέσποινα Ρούφου-Ελίζα Παπαδοπούλου, Βουτσά Χαρίκλεια και κομμάτια χορού κ περφόρμανς από τις Σχολές Χορού Έλσας Αθανασιάδου, Χοροέκφραση, Namaste και την Επαγγελματική Σχολή Χορού της Μάχης Καφαντάρη.

Επιπρόσθετα μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια που διοργανώνονται, παρέχουν την ευκαιρία στους νέους χορευτές της πόλης μας να συνυπάρξουν και να επωφεληθούν από διαφορετικές διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα του Σύγχρονου Χορού και του Κλασικού Μπαλέτου.

Το σεμινάριο του Σύγχρονου Χορού θα παραδώσει ο Κωνσταντίνος Κατσαμάκης ενώ τα σεμιναριακά μαθήματα του Κλασικού Μπαλέτου ο Αλέξανδρος Χατζιάρας.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην συνάδελφο και διακεκριμένη δασκάλα χορού Έλσα Αθανασιάδου, που αφιέρωσε την ζωή και το έργο της στην προώθηση της τέχνης του χορού.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ έχει η Χαρίκλεια Βουτσά.

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Χορού και Performance Αλεξανδρούπολης
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων