Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Νέο video clip από τα Χίλια Χρόνια!
Νέο video clip από τα Χίλια Χρόνια!

«Kάνε κάτι και εσύ» Το νέο video clip των Χίλια Χρόνια σε πρώτη προβολή

22-04-2021

Τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ παρουσιάζουν το νέο τους video clip «Kάνε κάτι και εσύ» μέσα από το e-evros.gr, σε μουσική του Κωνσταντίνου Κάλλια και στίχους του Αλέξη Καδόγλου, ο οποίος έκανε και την σκηνοθεσία. Στην κάμερα ήταν ο Γιώργος Ρήγας.

Τα γυρίσματα έγιναν σε μία ιδιαίτερη τοποθεσία στο παλιό νταμάρι στον Άβαντα της Αλεξανδρούπολης. Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής οι οποίες ξεκινάνε πρώτα από τον καθένα ατομικά, και μας προτρέπουν να παρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Το Αλεξανδρουπολίτικο γκρουπ προσπάθησε να εκμεταλευτεί δημιουργηκά, την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας ,και σε όλο το διάστημα της καραντίνας, βρίσκονται στο στούντιο όπου φτιάχνουν το καινούργιο τους υλικό για τον επόμενο δίσκο τους, προπομπός του οποίου είναι το «Κάνε κάτι και εσύ».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκρότημα λειτουργεί πλέον με βάση την άποψη του DIY (Do It), μια και όλο το καλλιτεχνικό του δημιούργημα, απο τις ηχογραφησεις και διανομή-προώθηση των τραγουδίων, μέχρι και την δημιουργία των Videoclips, φτιάχνεται από τα μέλη της μπάντας!

Στις κιθάρες έιναι ο Χάρης Ιωαννίδης,στα Ντραμς ο Νίκος Σουβλέρης στο Μπάσσο είναι ο Κωνσταντίνος Κάλλιας και στην φωνή-στίχο και σκηνοθεσία ο Αλέξης Καδόγλου, ενώ το Mix και Μastering ανέλαβε ο Βαγγέλης Γεωργαντζής.

Απολαύστε παρακάτω, το video clip σε πρώτη προβολή:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων