e - faces
Ο Γιάννης Πλούταρχος προκάλεσε 'σεισμό' στην Αλεξανδρούπολη (video).
Παρά τα όσα συνέβαιναν παρασκηνιακά με την παρουσία του ΣΔΟΕ, τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στο να απολαύσει το κοινό για πρώτη φορά το Γιάννη Πλούταρχο επί σκηνής, στο στάδιο "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη.
Ο κόσμος από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης είχε αρχίσει να προσέρχεται στο χώρο, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η συναυλία, σχηματίζοντας ουρές στις εισόδους.
To stage, ο ήχος, ο φωτισμός.... όλα ήταν έτοιμα!
Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι οποίοι επεφύλασσαν θερμότατη υποδοχή στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ερμηνεύοντας για δύο συνεχόμενες ώρες παλιές και νέες επιτυχίες του, παρασύροντας και το κοινό, το οποίο συμμετείχε καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας τραγουδώντας.
Μάλιστα ενώ τελείωνε το πρόγραμμά του, αποφάσισε και τραγούδησε κι άλλο, καθώς ενθουσιάστηκε τόσο από το πλήθος όσο και από τη συμμετοχή του κοινού.
Λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή, ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στην κάμερα του e-evros.gr για την πρώτη του συναυλία στην Αλεξανδρούπολη αλλά και τα επόμενα μουσικά του σχέδια.
EN
TR





