Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους

Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους

21-08-2020

Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα. Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής ήταν χθές στην Αλεξανδρούπολη στο Πάρκο Αλτιναλμάζη.

Ένα ταξίδι στα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στην ελληνική μουσική με όχημα ήχους, μελωδίες και λόγια από τραγούδια που θα γίνουν «…απλά η αφορμή».

Γιατί η διασκέδαση έχει όνομα και αυτό είναι Πυξ Λαξ! Η πόλη της Αλεξανδρούπολης αποτέλεσε το "μαγικό" μέρος για να ακούσουν οι άνθρωποι του Έβρου τα υπέροχα και μοναδικά τραγούδια τους.

Ένα "μονοπάτι" ήχων συνόδευε το κάθε βήμα λίγο πριν την απόχωρησή μας από το Πάρκο Αλτιναλμάζη. Η ανάγκη της βραδιάς ήταν τα ποιοτικά τραγούδια και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι Πυξ Λαξ μας "έδωσαν" με το παραπάνω τον καλύτερο εαυτό τους!

Δείτε την live μετάδοση του e-evros.gr αλλά και αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Ι. Λαμπάκη

Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους Ξεσήκωσαν το Πάρκο Αλτιναλμάζη οι Πυξ Λαξ με τις μελωδίες τους
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων