Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Στο premium festival οίνου παρευρέθηκαν φίλοι του κρασιού, λάτρεις της γαστρονομίας, αλλά και επαγγελματίες της εστίασης από την Θράκη, αλλά και την υπόλοιπη χώρα.
Στο premium festival οίνου παρευρέθηκαν φίλοι του κρασιού, λάτρεις της γαστρονομίας, αλλά και επαγγελματίες της εστίασης από την Θράκη, αλλά και την υπόλοιπη χώρα.

"Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη

16-05-2024

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του οίνου και της γαστρονομίας στην Αλεξανδρούπολη, το "Umami Festival Thrace 2024"!

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, οι πόρτες των ολοκαίνουριων Αποθηκών 1 και 2 στο λιμάνι της πόλης άνοιξαν για να υποδεχθούν τους καλύτερους οινοποιούς, αποσταγματοποιούς και παραγωγούς γαστρονομικών προϊόντων της χώρας αλλά και περισσότερους από 2000 επισκέπτες.

Στο premium festival οίνου παρευρέθηκαν φίλοι του κρασιού, λάτρεις της γαστρονομίας και επαγγελματίες της εστίασης από την Θράκη, αλλά και την υπόλοιπη χώρα. Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα από κορυφαία οινοποιεία της Ελλάδας, καθώς επίσης και να γευτούν ιδιαίτερα εδέσματα από εξειδικευμένους γαστρονόμους.

Επιπλέον στην είσοδο του φεστιβάλ, βρισκόταν το "TU Canteen" με livecooking, όπου το "Umami Pasta Fresca" πρόσφερε στους καλεσμένους την πιο νόστιμη και απολαυστική streetfood εμπειρία!

Δίπλα από το "TU Canteen", στήθηκε η πλατεία γευσιγνωσίας, η οποία πρόσφερε στον κόσμο προτάσεις οίνου βάσει του φαγητού που ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή μπροστά τους!

Το "Umami Festival" είναι ένας θεσμός που εδώ και χρόνια μας προσφέρει μοναδικές γεύσεις και εμπειρίες, με επίκεντρο το καλό και ποιοτικό κρασί. Απώτερος σκοπός του φεστιβάλ είναι να μεγαλώσει ο οινικός χάρτης της χώρας μέσα από μια πρωτότυπη διοργάνωση, δημιουργώντας παράλληλα νέα trend συνδυασμού φαγητού με κρασί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα, καθώς και την live μετάδοση του e-evros.gr:

Φωτ. Δημήτρης Αλεξούδης

"Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη "Μεθυστικό" και άκρως επιτυχημένο το "Umami Festival 2024" στην Αλεξανδρούπολη
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων