Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club!

Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club!

24-05-2023

Με τον ανεπανάληπτο Kiko Navarro υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι στην "ταράτσα της διασκεδάσης", το Yacht Club, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Την Κυριακή που μας πέρασε, 21 Μαΐου, μετά τη ψήφο, δώσαμε το ραντεβού μας στην πιο in ταράτσα της πόλης και απολαύσαμε από κοντά ένα μοναδικό live set δια χειρός Kiko Navarro.

Το e-evros.gr ως χορηγός επικοινωνίας φυσικά ήταν εκεί και για να κρατήσει αυτό το event "ζωντανό" μέσα από τα φωτογραφικά του κλικς.

Φωτ: Α.Μαργαρίτης

 

Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο opening του Yacht Club!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων