- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
12 σύλλογοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Γιορτή Κρασιού Αλεξανδρούπολης
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την φετινή Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης τύπου με τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για αυτόνομη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, αποφάσισε να μην συμμετέχει στη φετινή Γιορτή Κρασιού εγείροντας αντιρρήσεις στον τρόπο διοργάνωσης.
Η πρόσκληση του Βαγγέλη Λαμπάκη αρχικά είχε «ημερομηνία λήξης» την 4η Ιουλίου, ωστόσο παρατάθηκε μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 9 Ιουλίου.
Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Γιορτή έχουν εκδηλώσει 12 σύλλογοι, με την δημοτική αρχή να βρίσκεται εν αναμονή και για ακόμη περισσότερους για τις επόμενες 5 ημέρες.
Μαρίνα Κριτού
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR






