Κάτι τρέχει στον Έβρο
26 νέες θέσεις εργασίας στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.
Με την έγκριση 26 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων συμμετέχει και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, έπειτα από την σχετική Δημόσια Πρόσκληση που απηύθυνε ο Οργανισμός.
Σύμφωνα με το εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, ως την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00.
Τα κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων είναι:
- το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας
- το χρονικό διάστημα εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου αυτών
- το ετήσιο εισόδημα (ατομικό ή οικογενειακό)
- η ηλικία
- ο αριθμός των ανήλικων τέκνων
Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι το σύστημα επιλογής βασίζεται στην μοριοδότηση των παραπάνω κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ, και υπόκειται στον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη Δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και την εφαρμογή του και από την Ιερά Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως ως επωφελούμενου φορέα.
Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα με τις ειδικότητες και τον αριθμό θέσεων που αφορούν την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






