Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκινούν τα μπλόκα οι αγρότες
Σε αναζήτηση κοινής ημερομηνίας που θα «στεγάσει» τις αντιδράσεις ολόκληρου του αγροτικού κόσμου ενάντια στα προωθούμενα μέτρα βρίσκονται οι συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, με τις προκαταρκτικές συσκέψεις να φουντώνουν από άκρο εις άκρο της χώρας, δίνοντας τα πρώτα μηνύματα στην κυβέρνηση για το μέγεθος της αντίδρασης που έρχεται.
Έτοιμοι να συγκρουστούν με την κυβέρνηση, δηλώνουν οι αγρότες, ώστε να πάρει πίσω τα σκληρά μέτρα σε φορολογικό και ασφαλιστικό, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Την απόφαση να ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις πήραν πριν λίγο οι αγρότες σε σύσκεψη στο Εργατoϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας.
Συγκεκριμενα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου η απόφαση των αγροτών είναι να βγουν στις πλατείες των χωριών τους ενώ αργότερα θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με μπλόκο στον κόμβο των Ριζίων του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου.
«Εάν δεν κάνουμε κάτι τελειώσαμε», λένε οι αγρότες. Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας και αγροτικών συλλόγων η «Ενότητα» κ. Γιάννη Μαργαριτίδη:
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR






