Κάτι τρέχει στον Έβρο
8 βουνά της Ελλάδας διέσχισε με την Vespa του ο Παναγιώτης Χανός!
Μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο συντοπίτης μας Παναγιώτης Χάνος, μέλος του Vespa Club Lesvos, συμμετέχοντας στην 27η Χειμερινή Συνάντηση Vespa στην Πάτρα.
Η συμμετοχή της συγκεκριμένης παρέας δεν ήταν μια απλή μετακίνηση, καθώς το συγκεκριμένο club φημίζεται για τα εντυπωσιακά tour που διοργανώνει πριν φτάσει στον τελικό του προορισμό, μετατρέποντας κάθε διαδρομή σε μια αληθινή περιπέτεια.
Η φετινή διαδρομή ξεκίνησε από τον Πειραιά με κατεύθυνση την Πάτρα, όμως η παρέα επέλεξε τον δύσκολο δρόμο, πραγματοποιώντας μια ανάβαση σε οκτώ εμβληματικά βουνά της χώρας. Μέσω Καρπενησίου, Αγράφων και Ναυπάκτου, οι αναβάτες κάλυψαν περίπου 1.500 χιλιόμετρα σε δύσβατα εδάφη, ερχόμενοι αντιμέτωποι με ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι δυνατοί άνεμοι, το χιόνι και η βροχή δεν στάθηκαν εμπόδιο, καθώς η αγάπη τους για τη Vespa, ο πλήρης εξοπλισμός και η μεθοδική προετοιμασία τριών μηνών τούς επέτρεψαν να ολοκληρώσουν το εγχείρημα με ασφάλεια.
Τα βουνά που «δάμασαν» με τους δύο τροχούς τους ήταν κατά σειρά ο Κιθαιρώνας, ο Ελικώνας, ο Παρνασσός, η Γκιώνα, η Οίτη, τα Βαρδούσια, το Βελούχι και τα Άγραφα. Για την παρέα αυτή, το ταξίδι δεν είναι απλώς μια διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β, αλλά μια συλλογή αναμνήσεων που μένουν χαραγμένες στη μνήμη για πάντα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Χάνος δεν είναι τυχαίος στον χώρο, καθώς έχει βραβευτεί δύο φορές στο παρελθόν από την κοινότητα της Vespa για τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχει διανύσει με το αγαπημένο του μοντέλο του 1988. Η εμπειρία του και η αφοσίωσή του στο κλασικό όχημα αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους αναβάτες.
Κλείνοντας αυτό το οδοιπορικό, όλη η παρέα εύχεται καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους τους μοτοσικλετιστές, παροτρύνοντάς τους να ταξιδεύουν όσο περισσότερο μπορούν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο πρόεδρος του club, στο τέλος της διαδρομής, οι εμπειρίες είναι το μόνο πράγμα που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει.
Σ.Καλονιάτη
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







