Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η άφιξή του Αδ.Γεωργιάδη στο "Δημόκριτος"
Η άφιξή του Αδ.Γεωργιάδη στο "Δημόκριτος"

«Αδερφέ μου!»: ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στον Έβρο

21-03-2019

Λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέπτεται τον Έβρο και συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα του στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας για τις ευρωεκλογές.

Τον Άδ.Γεωργιάδη συνοδεύει ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης και στελέχη του κόμματος ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφώνησε «ω, ο αδερφός μου!» μόλις είδε τον Χρήστο Μέτιο, για τον οποίο είπε αργότερα στις δηλώσεις του πως είναι «σίγουρα ο επόμενος Περιφερειάρχης απλά πρέπει να βγει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό».

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του μέχρι πρότινος «αντάρτη» Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στην παράταξη του Χρ. Μέτιου, ο Αδ.Γεωργιάδης τη χαρακτήρισε ως «μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στους Δήμους Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Ορεστιάδας όπου θα πραγματοποιείσαι και την ομιλία του.

Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα ακολουθήσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψής του εδώ

Στο Δημαρχείο Σουφλίου Στο Κέντρο υγείας Σουφλίου Σύσκεψη στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου Με το δήμαρχο Ορεστιάδας