Κάτι τρέχει στον Έβρο
«Αδερφέ μου!»: ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στον Έβρο
Λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέπτεται τον Έβρο και συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα του στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας για τις ευρωεκλογές.
Τον Άδ.Γεωργιάδη συνοδεύει ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης και στελέχη του κόμματος ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.
Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφώνησε «ω, ο αδερφός μου!» μόλις είδε τον Χρήστο Μέτιο, για τον οποίο είπε αργότερα στις δηλώσεις του πως είναι «σίγουρα ο επόμενος Περιφερειάρχης απλά πρέπει να βγει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό».
Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του μέχρι πρότινος «αντάρτη» Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στην παράταξη του Χρ. Μέτιου, ο Αδ.Γεωργιάδης τη χαρακτήρισε ως «μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη».
Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στους Δήμους Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Ορεστιάδας όπου θα πραγματοποιείσαι και την ομιλία του.
Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα ακολουθήσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψής του εδώ
- Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς
(23-04-2025) - Μαθήτρια από τον Έβρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Microsoft Office Specialist
(23-04-2025) - Παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες της Αλεξανδρούπολης (videos)
(23-04-2025) - Προβολή ταινιών στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με ελεύθερη είσοδο
(23-04-2025) - Γεράκια θα διώξουν τα περιστέρια από την πλατεία της Ξάνθης
(23-04-2025)
EN
TR






