Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αεροδρόμιο "Δημόκριτος": Από τον Ιούλιο ξεκινούν οι πτήσεις από και προς Παρίσι.
Από 29 Μαρτίου έχει τεθεί σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με αυτό θα πραγματοποιούνται 4 πτήσεις ημερησίως προς Αθήνα με μικρό όμως αεροσκάφη των 80 θέσεων.
Οι ώρες αναχώρησης θα είναι οι εξής:
10:00 π.μ.
14:30 μ.μ.
17:45 μ.μ.
21:50 μ.μ.
Ο αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης μιλώντας στην Κατερίνα Καλεντερίδου και στη Δέλτα Τηλεόραση δήλωσε πως από τα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από και προς Παρίσι μια φορά την εβδομάδα.
Από την άλλη πλευρά ο κ. Ζαντανίδης υπογράμμισε πως φέτος ενδιαφέρον για την Λήμνο δεν εκδηλώθηκε από καμία αεροπορική εταιρεία, ενώ κανονικά θα πραγματοποιούνται οι επιδοτούμενες πτήσεις με προορισμό την Σητεία.
Οι πτήσεις θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ κάθε Σάββατο θα πραγματοποιείται η πτήση Σητεία - Ηράκλειο.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






