Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ακόμη μια κίνηση ανθρωπιάς για την "πληγωμένη" Σαμοθράκη - Η Λήμνος συμπαραστέκεται στο νησί μας
Λένε πως οι άνθρωποι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Ευτυχώς, οι Έλληνες συμπαραστεκόμαστε πάντα ο ένας στον άλλο στις δύσκολες ώρες.
Χέρι βοηθείας και συμπαράστασης προσφέρει και ο Δήμος Λήμνου στο νησί μας, τη Σαμοθράκη που περνά δύσκολες ώρες μετρώντας τις πληγές της μετά από τη θεομηνία που χτύπησε την περιοχή στις 25 Σεπτεμβρίου.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου ο Δήμαρχος κ. Μαρινάκης ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να στείλει προσωπικό αλλά και μηχανήματα στο νησί μας, εφόσον του ζητηθεί, προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση.
Η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου της Λήμνου κ. Φίκαρη Κατερίνα μας τόνισε πως ο Δήμαρχος εξέφρασε την συμπαράστασή του και τόνισε πως οποτεδήποτε του ζητηθεί βοήθεια θα την προσφέρει δίχως δεύτερη σκέψη.
Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Βίτσας μας ανέφερε πως είναι μια πολύ συγκινητική κίνηση και πρωτοβουλία του Δήμου της Λήμνου.
Επίσης μας τόνισε πως η κατάσταση συνεχίζει να είναι δύσκολη και θα παραμείνει μέχρι να δοθούν τα χρήματα από την Κυβέρνηση.
"Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά τα χρήματα θα δοθούν, τώρα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ότι έχουμε" επισήμανε ο κ. Βίτσας.
Όλια Γκαντανίδου
- ΚΟΤΙΝΟΣ: Χρυσή η Άννα Μουρατίδου στους Πανελλήνιους Αγώνες Παρά Ποδηλασίας 2025
(15-04-2025) - Η απάντηση του ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη
(15-04-2025) - Το Υπουργείο εξηγεί γιατί “έκοψε” τη Σαμοθράκη από το ΕΣΠΑ
(15-04-2025) - ΕΛ.ΑΣ: Συμβουλές για την πρόληψη των κλοπών κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα
(15-04-2025)
EN
TR






