Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξ/πολη - Αγ. Πετρούπολη: Nέοι δίαυλοι επικοινωνίας
Διαδοχικές συναντήσεις είχαν, από την Παρασκευή το πρωί, τα μέλη της Ρώσικης αντιπροσωπίας από τον κεντρικό Δήμο της Αγίας Πετρούπολης, που ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη με βασικό λόγο επίσκεψης τα χθεσινά εγκαίνια του γραφείου διασύνδεσης της Αλεξανδρούπολης και της Αγίας Πετρούπολης.
Η αντιπροσωπεία με επικεφαλή τον Δήμαρχο της Αγ. Πετρούπολης, τον οποίο συνόδευε και ο υφυπουγρός της Αγ. Πετρούπολης, από νωρίς το πρωί συνάντησαν τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμο.
Επίσης επισκέφτηκαν την Σαμοθράκη όπου και ανακάλυψαν τις ομορφιές του νησιού. Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Τοψίδης, ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βραγχιόλογλου και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γκοτσίδης.
Δείτε παρακάτω τα σχετικά video της Δέλτα τηλεόρασης:
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






