ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οι παραγωγοί εκτιμούν ότι αυτή η μετακίνηση, που ήταν χρόνιο αίτημα τους, θα ανεβάσει τους τζίρους τους.
Αλεξ/πολη: 'Μετακομίζει' η 'πράσινη λαϊκή' του Σαββάτου.
12-08-2013
Μεταφέρεται η λεγόμενη ΄πράσινη λαϊκή' της Αλεξανδρούπολης. Η λαϊκή αγορά των παραγωγών που διεξαγόταν κάθε Σάββατο στο χώρο μπροστά στο ΚΕΠΑΚΥ, το Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στη λεγόμενη περιοχή ΥΕΒ 'μετακομίζει' σε ένα γνώριμο μέρος, στην οδό Εθνικής Αντίστασης.
Η αλλαγή θα ισχύσει από το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου, οπότε και οι 65 παραγωγοί που συμμετέχουν σε αυτή τη λαϊκή αγορά θα πρέπει να στήσουν τους πάγκους τους στο νέο χώρο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης οι παραγωγοί εκτιμούν ότι αυτή η μετακίνηση, που ήταν χρόνιο αίτημα τους, θα ανεβάσει τους τζίρους τους που όλο αυτό το διάστημα ήταν σχεδόν μηδενικοί.
σαν σημερα
- Διαδηλώσεις αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη
(10-08-2025) - Σαμοθράκη: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά τη χθεσινή πυρκαγιά
(10-08-2025) - Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης: Πότε θα γίνουν υπόγεια τα καλώδια της ΔΕΗ για να σωθούν οι πελαργοί;
(10-08-2025) - Η λογική του παραλόγου για τους κτηνοτρόφους του Έβρου
(10-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






