Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Προβολή της ταινίας «Η Οικογένεια Μπελιέ» του Έρικ Λαρτίγκο , στο θερινό κινηματογράφο Φλοίσβο στην Αλεξανδρούπολη.
Προβολή της ταινίας «Η Οικογένεια Μπελιέ» του Έρικ Λαρτίγκο , στο θερινό κινηματογράφο Φλοίσβο στην Αλεξανδρούπολη.

Αλεξανδρούπολη: Θα προβληθεί η ταινία "Η Οικογένεια Μπελιέ" με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα

26-06-2021

Μια αφορμή για προβληματισμό, αναστοχασμό και μια νέα ματιά στους "νέους" όρους που προτείνει για τις ζωές μας η διαχείριση της πανδημίας καθώς δοκιμάζει τις αντοχές μας σε προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο. Ο αντίκτυπός της στις σχέσεις μας, στον τρόπο σύνδεσης μας με τον άλλον θα επηρεάσει και τον τρόπο που θα χτίσουμε σχέσεις μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο και την κοινωνία.

Το Κέντρο Πρόληψης Έβρου σαν εκφραστής της επιστήμης της πρόληψης αλλά κυρίως σαν αρωγός μιας στάσης ζωής θα είναι εδώ για να υπενθυμίζει μέσα από τις δράσεις του (Σχολές Γονέων, εκπαίδευση εκπαιδευτικών, μαθητών και όλων όσων από θέση ή ρόλο είναι δίπλα στα παιδιά και τους εφήβους μας) την ατομική αλλά και συλλογική μας ευθύνη για το μέλλον μιας κοινωνίας με περισσότερη ανθρωπιά, τρυφερότητα, σύνδεση και επαφή. Για σχέσεις γεμάτες ουσία, νόημα και περιεχόμενο. Απαλλαγμένες από εξαρτήσεις που εγκλωβίζουν και αλλοτριώνουν τις ζωές μας.

Η πρόληψη μπροστά!

Με αφορμή σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Έβρου, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει εκδήλωση με προβολή της ταινίας «Η Οικογένεια Μπελιέ» του Έρικ Λαρτίγκο , στο θερινό κινηματογράφο Φλοίσβο (δίπλα στο Δημοτικό Camping Αλεξανδρούπολης) την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 21:45 μ.μ.

Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης και απελευθέρωσης από τους οικογενειακούς δεσμούς με τη μόνη διαφορά ότι οι γονείς χρειάζονται το παιδί σχεδόν τόσο όσο το παιδί χρειάζεται τους γονείς. Απευθύνεται σε εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.