Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Ασυνείδητος έριξε λάδια αυτοκινήτου σε επίστυλο κάδο και χύθηκαν στο δρόμο
Μεγάλη ποσότητα λαδιών χύθηκε στο δρόμο όταν ασυνείδητος πολίτης αποφάσισε να πετάξει λάδια αυτοκινήτου σε επίστυλο κάδο.
Πιο συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Παλαιολόγου και Μαζαράκη κάποιος ασυνείδητος έριξε λάδια αυτοκινήτου σε επίστυλο κάδο με αποτέλεσμα να χυθούν στο δρόμο και έτσι να υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα, λόγω της ολισθηρότητας, στο σημείο.
Η άμεση κινητοποίηση της Αντιδημαρχίας Πρασίνου και της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης είχε σαν αποτέλεσμα την αντιμετώπιση του προβλήματος, με τη ρίψη ροκανιδίων, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Σε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χατζηαναγνώστου επισήμανε την προσοχή των πολιτών.
Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:
"Καλημέρα χρόνια πολλά προσοχή στους πιστούς που θα κατευθυνθούν προς την Μητρόπολη στην γωνία των οδών Παλαιολόγου και Μαζαράκη κάποιος ασυνείδητος κάφρος έριξε λάδια αυτοκινήτου στον επίστυλο κάδο. Ευχαριστούμε το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου για την άμεση ανταπόκρισή με την ρίψη ροκανιδίων για την αποφυγή ατυχημάτων από την ολισθηρότητα . Δυστυχώς τέτοια φαινομενα σε κάνουν πιστεύεις ότι απέχουμε ακόμα από αυτό που εννοούμε πολιτισμό".
Όλια Γκαντανίδου
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






