Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο πάρκο Αλτιναλμάζη
Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο πάρκο Αλτιναλμάζη (Παρμενίωνας), σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γερακόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει μέχρι τα τέλη του άλλου μήνα.
Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης στα 80 στρέμματα του Πάρκου, από τα 135.597 τ.μ., έχει κατασκευαστεί το νέο Κηποθέατρο 1000 περίπου θέσεων, αναψυκτήριο, διάδρομοι περιπατητικοί, χώροι πρασίνου, αποδυτήρια και κιόσκια.
Πρόκειται για ένα χώρο χρηστικό για όλες τις ηλικίες, για ξεκούραση, διασκέδαση αλλά και για γυμναστική καθώς μια έκταση περίπου 13 στρεμμάτων θα είναι για αθλοπαιδίες.
Πραγματικά περιμένουμε με ανυπομονησία να παραδοθεί το πάρκο Αλτιναμάζη καθώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κηποθέατρο στο Πάρκο των Προσκόπων σε καμία περίπτωση δεν είναι η αρμόζουσα.
Δείτε τις δηλώσεις του κ. Γερακόπουλου στη κάμερα της ΔΕΛΤΑ:
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






