Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Πέρασαν πρώτοι σε Πανεπιστημιακές Σχολές
Μπορεί για κάποιους να φαντάζει ακατόρθωτο, αλλά κάποιοι μαθητές το κατάφεραν.
Όχι μόνο αρίστευσαν, αλλά πρώτευσαν κιόλας! Τρεις από τους υποψήφιους στις πανελλαδικές εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη κατάφεραν όχι μόνο να περάσουν σε σχολή που επιθυμούσαν αλλά να είναι και πρώτοι στη σειρά εισαγωγής.
Ο Χονδρογιώργος Σταμάτης, η Ουρεϊλίδου Έρση, η Θεοδοσίου Μαρία, η Τσαντήλα Μαρία-Ανθή, ο Δελησταμάτης Αλέξανδρος και ο Γιώργος Καλλιοντζής είναι μαθητές από την Αλεξανδρούπολη, που κατάφεραν να εισαχθούν πρώτοι στη σχολή πρώτης προτίμησής τους:
1ος στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης
Ο Χονδρογιώργος Σταμάτης με 19.433 είναι ο πρώτος φοιτητής που εισάγεται στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης και ήταν μαθητής του 4ου ΓΕΛ.
1η στην ΣΑΝ
Η Ουρεϊλίδου Έρση μπήκε πρώτη στην σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής Αθήνας (ΣΑΝ) με 18.855 μόρια και ήταν μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ.
1η στα Παιδαγωγικά Αλεξανδρούπολης
Η Θεοδοσίου Μαρία είναι η πρώτη φοιτήτρια που εισάγεται στην Παιδαγωγική Σχολή Αλεξανδρούπολης με 16.502 μόρια και ήταν μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ, με το καινούριο σύστημα και Δελησταμάτης Αλέξανδρος είναι o πρώτoς φοιτητής που εισάγεται στην Παιδαγωγική Σχολή Αλεξανδρούπολης με 16.702 μόρια με το παλιό σύστημα.
1η στο Φυσικό Θεσσαλονίκης
Με 17.735 μόρια πέρασε πρώτη στο Φυσικό Θεσσαλονίκης η Τσαντήλα Μαρία-Ανθή.
1oς στην Πυροσβεστική
Ο Γιώργος Καλλιοντζής με 17.916 μόρια μπήκε πρώτος στην πυροσβεστική και ήταν μαθητής του 1ου ΓΕΛ.
Οι δύο πρώτοι μαθητές φοιτούσαν στο εκπαιδευτικό κέντρο "Ορόσημο" και η Αλεξάνδρα στο Φροντιστήριο "Προοπτική", ενώ η Μαρία-Ανθή και η Θεοδοσίου Μαρία πήγαιναν στο Φροντιστήριο "Άνοδος" και ο Γιώργος Καλλιοντζής στο "Επίκεντρο".
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις πρωτιές είχαμε και παιδιά από την Αλεξανδρούπολη που μπήκαν 2α σε σειρά επιτυχίας στη σχολή τους.
Ο Νικολαϊδης Γιώργος στο Μαθηματικό Θεσσαλονικής, ο Καττι Παύλος στην Μηχ/γων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Πάτρας, η Γεωργίου Θάλεια στη Φιλολογία Ιωαννίνων και η Δουλούδη Ελένη στο Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης.
Το "μυστικό" της επιτυχίας: σωστός προγραμματισμός, καλές επαναλήψεις και όχι υπερβολές.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλές σπουδές και στους τρεις φοιτητές και... να συνεχίσουν οι πρωτιές για τους μαθητές της Αλεξανδρούπολης.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






