Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στόχος είναι σταδιακά να προστεθούν στη λειτουργία «πράσινου κύματος» κι άλλοι κόμβοι.
Στόχος είναι σταδιακά να προστεθούν στη λειτουργία «πράσινου κύματος» κι άλλοι κόμβοι.

Αλεξανδρούπολη: «Πράσινο κύμα» στα φανάρια από και προς το αεροδρόμιο

24-01-2021

Πολλά ήταν τα παράπονα των οδηγών οι οποίοι κινιόντουσαν στο δρόμο από την περιοχή της Χηλής μέχρι και το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” για την μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία που υφίστανται λόγο της λανθασμένης ρύθμισης των φαναριών.

Όλα αυτά όμως θα αποτελούν πλέον παρελθόν καθώς το λεγόμενο «πράσινο κύμα», ο συγχρονισμός δηλαδή των φαναριών που επιτρέπει άνετη κυκλοφορία και μείωση των καθυστερήσεων ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη! 

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς ανακοίνωσε ότι διαμορφώθηκε και παραδόθηκε σε δοκιμαστική λειτουργία το «πράσινο κύμα» (διαδοχικά τα φανάρια ανάβουν πράσινο) σε τρεις κόμβους, με σκοπό την ταχύτερη κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο προς και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της πιλοτικής λειτουργίας, τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν αρτιότερα οι φωτεινοί σηματοδότες στους παράδρομους των εν λόγω τριών κόμβων (γέφυρα Μαΐστρου, Δαστερίδη & κεντρικός Μαΐστρου).

Στόχος είναι σταδιακά να προστεθούν στη λειτουργία «πράσινου κύματος» κι άλλοι κόμβοι, με ευθύνη της Περιφέρειας σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.