ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην ανατολική πλευρά της πόλης
Αλλάζει τοποθεσία το ΚΤΕΛ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.
02-03-2015
Φεύγει τελικά από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης το ΚΤΕΛ Έβρου. Ένα χρόνιο πρόβλημα φαίνεται πια ότι οδεύει προς τη λύση του, δίνοντας μία βαθιά ανάσα στο κέντρο της πόλης.
Το ΚΤΕΛ αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα σε χώρο 7 στρεμμάτων λίγο μετά το Γαλλικό Σταθμό. Η εν λόγω έκταση ανήκει στη ΓΑΙΟΣΕ, η οποία συμφώνησε και μεταβιβάζει τη χρήση της περιοχής στο ΚΤΕΛ για 30 χρόνια. Το μίσθωμα, ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμα.
Θα γίνει αναπαλαίωση του υφιστάμενου κτιρίου και ό,τι αλλο απαιτηθεί προκειμένου να φιλοξενηθεί σε αυτό το ΚΤΕΛ. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και cafe.
Για να υλοποιηθεί αυτό υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του ΚΤΕΛ Έβρου και της ΓΑΙΟΣΕ.
σαν σημερα
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






