Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι ζημιές αποκαταστάθηκαν σε σχολική αυλή της Αλεξανδρούπολης, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ξαναγίνουν.
Οι ζημιές αποκαταστάθηκαν σε σχολική αυλή της Αλεξανδρούπολης, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ξαναγίνουν.

Άμεση αποκατάσταση μετά τους βανδαλισμούς σε σχολείο της Αλεξανδρούπολης

18-11-2025

Συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αποκατέστησε άμεσα τις ζημιές που προκλήθηκαν στον χώρο γύρω από το 1ο και το 18ο Νηπιαγωγείο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του για την αποτελεσματική αναταπόκριση και την αποκατάσταση των χώρου ως ασφαλή και καλαίσθητου για τα παιδιά.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Ναϊτίδης, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα η προστασία των σχολικών μονάδων, αφού "κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει τον χώρο των παιδιών μας και τις κτιριακές υποδομές μάθησης".

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

Το ζήτημα πάντως παραμένει. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μηδενιστούν εντελώς αυτά τα περιστατικά βανδαλισμών δημόσιων χώρων, που οφείλονται στη δράση νεαρών. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που ζητούν να τοποθετηθούν κάμερες σε πάρκα και σχολικά κτίρια, ώστε να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί.

Δείτε ΕΔΩ την κατάσταση που δημιούργησαν άγνωστοι νεαροί, στον χώρο των συγκεκριμένων Νηπιαγωγείων πριν την αποκατάσταση.