Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Η πρώτη δόση για το 2014 θα δοθεί τον Απρίλιο.
Η πρώτη δόση για το 2014 θα δοθεί τον Απρίλιο.

Aνά τρίμηνο θα χορηγούνται στο εξής τα οικογενειακά επιδόματα.

14-03-2014
Ανά τρίμηνο και όχι εφάπαξ μετά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων θα χορηγούνται εφεξής τα οικογενειακά επιδόματα. Μάλιστα, η πρώτη δόση για το 2014 θα δοθεί τον Απρίλιο.

Την απόφαση της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης μετά από σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά (εμβόλιμη, καθώς είχε προηγηθεί σύσκεψη με τον Γ. Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, όπου και επέστρεψε ο κ. Βρούτσης).

Σύντομα, όπως αναφέρει το euro2day.gr, αναμένεται να ανακοινωθεί συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα, για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9% από το καλοκαίρι.

Ενα μέρος των εισφορών αυτών, σήμερα χρηματοδοτεί τα οικογενειακά επιδόματα, τα οποία καταβάλλονται μέσω του ΟΑΕΔ και πρόκειται να καταργηθούν.
Πηγή: real.gr