- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Aνακλήθηκε ελαιόλαδο από τον ΕΦΕΤ.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισήμου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε την ύπαρξη Πολυκυκλικών Αρωματικών Υδρογονανθράκων σε διακινούμενο ελαιόλαδο σε επίπεδα που υπερβαίνουν αυτά που ορίζονται από την σχετική νομοθεσία.
Πρόκειται για το ελαιόλαδο με την εμπορική ονομασία «ΜΕΣΤΟ», Ελαιόλαδο αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, σε συσκευασία του 1 Lt., με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 07/3/2016 και Lot 18499, το οποίο παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την Nutria Α.Ε., με έδρα Ν. Ψυχικό Αττικής, για λογαριασμό της ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ ΑΕΒΕ, με έδρα Χαλάνδρι Αττικής.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση – απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





