Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δύο απογευματινά δρομολόγια θα έρχονται από την Εγνατία και όχι από τη Μάκρη.
Δύο απογευματινά δρομολόγια θα έρχονται από την Εγνατία και όχι από τη Μάκρη.

Ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Έβρου, για αλλαγές σε δρομολόγια από Θεσσαλονίκη

10-07-2025

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δύο δρομολόγια στις 3 και στις 5 το απόγευμα, θα μπαίνουν στην Αλεξανδρούπολη από την βόρεια είσοδο της Εγνατίας Οδού και όχι από την είσοδο της Μάκρης.

Αυτό θα ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου και οφείλεται στην κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται όλο το καλοκαίρι στην παλιά εθνική οδό μεταξύ Μάκρης και Αλεξανδρούπολης, λόγω των πολλών αυτοκινήτων που κινούνται προς και από τις παραλίες.

Όσοι έχουν πέσει σε μποτιλιάρισμα εκείνες τις ώρες στα φανάρια του Νοσοκομείου, τη Χιλής και των Εργατικών, ξέρουν πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα και η καθυστέρηση. Οι επιβάτες όμως που ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ, ταλαιπωρούνται αδίκως και χάνουν χρόνο για τον προορισμό τους, οπότε το ΚΤΕΛ προχώρησε σε αυτήν την αλλαγή.

KYRCOM

Όπως είναι φυσικό βέβαια, όσοι συνήθιζαν να κατεβαίνουν σε σημεία προν τον σταθμό του ΚΤΕΛ, δεν θα μπορούν πλέον να το κάνουν αυτή την χρονική περίοδο για τα συγκεκριμένα δύο δρομολόγια.

Με μια άλλη απόφαση του το ΚΤΕΛ, ενημέρωσε οτι το βραδινό δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Ορεστιάδα, θα κάνει στάση στις 23:10 στο αεροδρόμιο, προκειμένου να εξυπηρετεί επιβάτες των πτήσεων που θέλουν να συνεχίσουν προς τον βόρειο Έβρο.