Αθλητικά Νέα
Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη
Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, εκεί όπου το Σάββατο (02/12) η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την τοπική SKODA Ξάνθη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τo Σάββατο (2-12-2017) και ώρα 17.15, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






