Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αποστολή γερμανικού Δήμου επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη
Στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τις γερμανικές πόλεις Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, υποδέχτηκε τον Δήμαρχο του Kelsterbach, κ. Manfred Ockel, από τη μητροπολιτική περιοχή της Φρανκφούρτης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Kelsterbach, Βασίλειος Αγγέλης και Βέιζελ Πουντσό. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση των διαδημοτικών σχέσεων με στόχο την ευρύτερη συνεργασία για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.
Οι τομείς στους οποίους μπορεί να επεκταθεί η συνεργασία υπερβαίνουν τον πολιτισμό και τον τουρισμό, καλύπτοντας την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία, την εκπαίδευση, το εμπόριο, τη διοίκηση και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών στη λειτουργία των ΟΤΑ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση για στενότερη συνεργασία, ενώ προγραμματίζεται και η ανταλλαγή επισκέψεων αντιπροσωπειών, με στόχο τη βιωματική γνωριμία, την ανάπτυξη κοινών δράσεων και την εμβάθυνση των δεσμών μεταξύ των τοπικών κοινωνιών.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







