ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο 13ης Δεκεμβρίου 2018
Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι μετέφεραν, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (12-12-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή των Φερών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 18 ετών, οι οποίοι μετέφεραν, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε η παραπάνω βάρκα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
- Φωτιά σε προκάτ σπίτια στο Διδυμότειχο - Δεν κινδύνεψαν άνθρωποι (video)
(21-04-2025) - Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα τη Μεγάλη Εβδομάδα σε Έβρο, Ξάνθη και Καβάλα
(21-04-2025) - Για ακόμη μια φορά το Σουφλί φιλοξενεί τουρνουά Catchball
(21-04-2025) - "Βιτρίνα" της Αλεξανδρούπολης το Δικαστικό Μέγαρο
(21-04-2025) - Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
(21-04-2025)
EN
TR






