ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 11ης Απριλίου 2025
Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Στην πρώτη περίπτωση, την 5-4-2025, στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης, αστυνομικοί της εν λόγω Υπηρεσίας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε δέμα που προοριζόταν για κοινή τους χρήση, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη ποσότητα συνθετικής κάνναβης, βάρους 5,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Στη δεύτερη περίπτωση, την 9-4-2025, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν ημεδαπό διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα του βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -173- γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον σε έντεκα ακόμα περιπτώσεις, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 10 Απριλίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης και των Τμημάτων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν αντίστοιχα έξι ημεδαπούς σε περιοχές της Ξάνθης, δύο ημεδαπούς στην Καβάλα, έναν ημεδαπό σε περιοχή της Δράμας, μία ημεδαπή στην Αλεξανδρούπολη και έναν ημεδαπό στην Κομοτηνή, διότι στην κατοχή τους κατά περίπτωση και κατάσχεσαν ποσότητες μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και συνθετικής κάνναβης, -30- ναρκωτικά δισκία, -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και -1- μεταλλικό τρίφτη, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει Ενταλμάτων Σύλληψης
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 10-4-2025, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, αλλοδαπός, δυνάμει Ενταλμάτων Σύλληψης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων του αλλοδαπού, ο οποίος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων την 8-4-2025 για υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, κατά τη διαδικασία της οποίας διακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο Εντάλματα Σύλληψης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







