ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 12ης Αυγούστου 2020
Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας προέκυψε η εμπλοκή ακόμη τριών ατόμων στην υπόθεση του θανατηφόρου ατυχήματος στην Εγνατία Οδό με όχημα που πραγματοποιούνταν παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι οργάνωσαν τη συγκεκριμένη παράνομη μεταφορά.
Οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν με σχετικά Εντάλματα Σύλληψης.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εμπεριστατωμένης έρευνας των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης προέκυψε η εμπλοκή ακόμη τριών ατόμων στην υπόθεση του θανατηφόρου ατυχήματος στην Εγνατία Οδό με όχημα που πραγματοποιούνταν παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. (Σχετικά τα από 5-8-20 και 7-8-20 Δελτία Τύπου της Υπηρεσίας μας).
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα οργάνωσαν τη συγκεκριμένη παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν με σχετικά Εντάλματα Σύλληψης, χθες (11-8-2020) στη Θεσσαλονίκη, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Μελέτη για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στη Σαμοθράκη
(02-10-2025) - "Ζημιά" 135.000 ευρώ από το φετινό Φεστιβάλ Άρδα στην Ορεστιάδα
(02-10-2025) - Πόσα χρήματα παίρνουν οι Δήμοι του Έβρου, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
(02-10-2025) - Από 1η Ιανουαρίου η πλήρης αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή απασχόληση
(02-10-2025) - Πάλι "ξεφόρτωμα" σε γνωστή κεντρική γωνία της Αλεξανδρούπολης
(02-10-2025)
EN
TR






