ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 12ης Μαρτίου 2022
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δραστών που διέπραξαν απάτη σε βάρος ημεδαπής.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 9-3-2022, εξαπάτησαν ημεδαπή στην Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα, η παθούσα έλαβε μήνυμα, που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα και την ενημέρωνε ότι δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την κάρτα της και ότι
πρέπει να ενεργοποιήσει το νέο σύστημα μέσω συνδέσμου (link). Η παθούσα μεταφέρθηκε στον παραπάνω σύνδεσμο, όπου πληκτρολόγησε τους τραπεζικούς της κωδικούς, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό της και να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
- Η κατανυκτική παράδοση του στολισμού των Επιταφίων στην Αλεξανδρούπολη (φωτο)
(18-04-2025) - Πάνω από 15.500 αμνοερίφια σφάχτηκαν στον Έβρο ενόψει Πάσχα!
(18-04-2025) - Τιμητική ονοματοδοσία για τρεις πρώην Δημάρχους στις αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(18-04-2025) - Ανάσα για τους καλλιεργητές ακακίας του Έβρου: 1,4 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις de minimis
(18-04-2025)
EN
TR






