ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε.
Αστυνομικό Δελτίο της 15ης Οκτωβρίου 2024
15-10-2024
Σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το όχημα και τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε έχουν δηλωθεί κλοπή, την 6η και 14η-10-2024 αντίστοιχα, σε αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.
σαν σημερα
- Μέχρι 30 Απριλίου η προθεσμία για καθαρισμούς οικοπέδων
(22-04-2025) - Προβληματισμός για το μικρό ενδιαφέρον στη διαδικασία πρόσληψης ΕΠΟΠ
(22-04-2025) - Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Σουφλί
(22-04-2025) - Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος αν παρκάρεις σε θέση για άτομα με αναπηρία
(22-04-2025) - Ανακοίνωση Πρωθυπουργού: Επιστροφή ενός ενοικίου στους ενοικιαστές και 250 ευρώ σε συνταξιούχους
(22-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







