ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 25ης Μαΐου 2024
Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
Συνελήφθη βραδινές ώρες της 24-5-2024 στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας μία αλλοδαπή, διότι όπως προέκυψε νωρίτερα, εκμεταλλευόμενη την απόσπαση προσοχής ημεδαπής, αφαίρεσε την τσάντα της από εξωτερικό χώρο καταστήματος, η οποία περιείχε ένα πορτοφόλι με χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα - αντικείμενα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν το αφαιρεθέν πορτοφόλι με ολόκληρο το χρηματικό ποσό, καθώς και η τσάντα με το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων εγγράφων – αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπές δίκυκλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη μίας ημεδαπής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Αναλυτικότερα, προηγήθηκαν καταγγελίες κλοπών δικύκλων και έπειτα από σχετική έρευνα των αστυνομικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διακριβώθηκε ότι ανήλικος ημεδαπός από κοινού με έναν ακόμη ημεδαπό, αφαίρεσαν την 14 και 17-5-2024 από οικισμό του Έβρου, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η μία από τις αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες, η οποία έφερε φθορές, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης μία ημεδαπή – μητέρα του ανήλικου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.
Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (24-5-2024) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.
Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει επιμελώς στο ρυμουλκούμενο τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR







