ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 2ας Μαΐου 2024
Συνελήφθη διακινητής ο οποίος μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη προχθές (30-4-2024) το πρωί στην παρέβρια περιοχή Διλόφου Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Με τη σύλληψη του διακινητή απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα δεκαπέντε (15) περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.
Κατασχέθηκε μία πλαστική βάρκα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR







