ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 31ης Οκτωβρίου 2022
Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (30-10-2022) το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία ημεδαπή – οδηγό και έναν ημεδαπό – συνοδηγό, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι η οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR







