Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 4ης Αυγούστου 2024

04-08-2024

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (3-8-2024) το απόγευμα σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τρεις διακινητές εκ των οποίων δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

KYRCOM

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός - διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και οι δράστες συνελήφθησαν.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το ανωτέρω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 4-3-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση,στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίουσυνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας ο αλλοδαπός διακινητής, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ταπαραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.