Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ασυνείδητοι θανατώνουν σκύλους στην Ορεστιάδα με φόλες
Περιστατικά θανάτωσης σκύλων σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στην Ορεστιάδα προκαλώντας θλίψη και οργή.
Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να προσέχουν καθώς ασυνείδητοι πετούν φόλες και τους προτρέπει να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά.
Η ανακοίνωση του δήμου Ορεστιάδας αναφέρει:
Τις τελευταίες μέρες ενημερωθήκαμε μέσω αναρτήσεων σε σελίδα στο Facebook και μέσω ανώνυμων καταγγελιών για τα περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων.
Ο Δήμος Ορεστιάδας εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για τα περιστατικά αυτά και ενημερώνει πως η θανάτωση και ο βασανισμός των αδέσποτων ζώων διώκεται ποινικά. Επισημαίνεται ότι στο σημείο έχει πάει η Δημοτική Αστυνομία και ταυτόχρονα έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες Αρχές.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη τους οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό, να ενημερώσουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς και το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας.
Ο Αντιδήμαρχος Τσομπανίδης Αντώνιος
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






