Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αυξημένη η τουριστική κίνηση στη Σαμοθράκη.
Σημαντικά αυξημένη ήταν η τουριστική κίνηση στο νησί της Σαμοθράκης τον περασμένο μήνα και όπως όλα δείχνουν η εξέλιξη θα ήταν ικανοποιητική.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Χανός έκανε λόγο για αύξηση 15% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Η Σαμοθράκη έχει καθιερωθεί κυρίως στους νέους σε ηλικία επισκέπτες της, ως τόπος φθηνών διακοπών, κρίσιμο πλεονέκτημα σε καιρούς οικονομικής κρίσης.Παράλληλα ο κύριος Χανός τόνισε ότι παρατηρείται αύξηση ξένων τουριστών κυρίως Βούλγαρων, Ρώσων και Τούρκων.
Τα στοιχεία δείχνουν πως και για τον μήνα Αύγουστο το τουριστικό ρεύμα θα κινηθεί ανοδικά. Από την μεριά τους όμως οι επαγγελματίες του νησιού ναι μεν βλέπουν τον κόσμο να έρχεται και το καράβι να είναι γεμάτο αλλά δεν βλέπουν όπως λένε τους επισκέπτες να γεμίζουν τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια καθώς όπως φαίνεται επιλέγουν κυρίως την βόρεια πλευρά του νησιού για να κάνουν κάμπινγκ.
- Διαδηλώσεις αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη
(10-08-2025) - Σαμοθράκη: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά τη χθεσινή πυρκαγιά
(10-08-2025) - Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης: Πότε θα γίνουν υπόγεια τα καλώδια της ΔΕΗ για να σωθούν οι πελαργοί;
(10-08-2025) - Η λογική του παραλόγου για τους κτηνοτρόφους του Έβρου
(10-08-2025)
EN
TR






