Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αύριο η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
Αύριο, τελικά, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενο από το Γενικό Γραμματέα της ΟΕΕΘ κ. Αντώνιο Φραντζή.
Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Κώστα Χατζημιχαήλ ο οποίος μας ανέφερε τα εξής:
«Η συνάντηση έχει αφενός εθιμοτυπικό χαρακτήρα προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το όνομα της Θράκης και αφετέρου να θεσμοθετηθεί ετησίως και μια επίσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητώνται τα θέματα της Θράκης.
Στην συνάντηση της Τρίτης θα συζητήσουμε τα προβλήματα της περιοχής, θέματα εμπορίου και επιχειρηματικότητας , τουρισμού κ.α.»
Η συνάντηση είχε οριστεί για την προηγούμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω μη πραγματοποίησης της πτήσης Αλεξανδρούπολη – Αθήνα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






