Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αυτές είναι οι τρεις επιχειρήσεις που βράβευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης (video)

Αυτές είναι οι τρεις επιχειρήσεις που βράβευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης (video)

23-01-2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο καφέ Theatro στο πάρκο Αλτιναλμάζη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κασαπίδης Βασίλης , αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και προλόγισε την εκδήλωση με ένα σύντομο και ζεστό χαιρετισμό. 

Στην διάρκεια της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βράβευσε με τιμητικές πλακέτες  επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης.


Συγκεκριμένα το πρώτο βραβείο ως μια από τις παλαιότερες επιχηρήσεις της Αλεξανδρούπολης δόθηκε στην επιχείρηση "Γ. Πολυμένης Ο.Ε"  της οποίας η δράση ξεκινά από το 1960.

Το δεύτερο βραβείο δόθηκε στην νεότερη επιχείρηση η οποία έκανε έναρξη λίγες ημέρες πριν και πρόκειται για την "ΤRIAMIA" της Τριανταφυλλίδου Μαρίας.

Και το τρίτο βραβείο το οποίο ήταν αφιερωμένο στη γυναικεία επιχειρηματικότητα δόθηκε στην επιχείρηση "Focus" της οποίας το αντικείμενο είναι η κατασκευή χειροποίητων σαπουνιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Έβρου, Νατάσα Γκαρά, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου Στάθης Ασπιώτης, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Ρούλα Τσιρτσίδου, Αντιδήμαρχοι του δήμου Αλεξανδρούπολης και πλήθος επιχειρηματιών.

Δείτε στο βιίντεο που ακολουθεί όλα όσα κατέγραψε η κάμερα του e-evros.gr από την εκδήλωση: