- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Β. Έβρος: Με ανοιχτά για το κοινό στρατόπεδα γιορτάζει τον Αγ. Γεώργιο ο Στρατός Ξηράς
Με ανοιχτά για το κοινό στρατόπεδα, εκθέσεις – επιδείξεις Οπλικών Συστημάτων και διάφορες εκδηλώσεις θα γιορτάσει ο Στρατός Ξηράς τον Προστάτη Άγιο του Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο, την Κυριακή 23 Απριλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού “Διδυμοτείχου” και της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας “ΑΨΟΣ” με έδρα το Σουφλί, ανοιχτά για το κοινό στρατόπεδα και εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Λαγό, Πλάτη, Καβύλη και Σουφλί με ελεύθερη είσοδο.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού “Διδυμοτείχου”
Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 θα εορτασθεί η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεώργιου του Τροπαιοφόρου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς.
Ο φετινός εορτασμός θα περιλάβει, θρησκευτικές τελετές εντός των Στρατοπέδων και οργάνωση εκθέσεων – επιδείξεων οπλικών συστημάτων και μέσων, όπως παρακάτω:
- Στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» στο χωριό Λαγός (από 11:40 έως 13:30).
- Στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ» στο χωριό Καβύλη (από 11:40 έως 13:30).
- Στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΥΔΑ» στο χωριό Πλάτη (από 10:40 έως 12:30).
Στις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος για το κοινό, τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα ΜΜΕ είναι ελεύθερη.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της 50ης Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «ΆΨΟΣ»
Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στις 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσημος εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού) στο Στρατόπεδο «ΜΗΛΙ∆ΩΝΗ» στο Σουφλί.
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων θα τελεστεί ∆οξολογία και Έκθεση – Επίδειξη Οπλικών Συστημάτων και Μέσων.
Στον εορτασμό έχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι Τοπικές – Θρησκευτικές Αρχές και κάτοικοι της περιοχής.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR







