Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη.

Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη.

19-06-2011
Μεγάλες στιγμές ζήσανε σήμερα (Κυριακή) όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς" της Αλεξανδρούπολης. Στις 5 το απόγευμα ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα και οι Παλαίμαχοι της Εθνικής  Ελλάδος με τους δικούς μας παλαίμαχους χάρισαν στους φιλάθλους ένα από τα καλύτερα ματς του καλοκαιριού.

Ο Σαραβάκος, ο Τσαλουχίδης, ο Βαμβακούλας, ο Ουσταμπασίδης και άλλοι μεγάλοι αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου (φώτο 1) κέρδισαν με... 5 - 0 τους δικούς μας παλαίμαχους (φώτο 2) που μεταξύ άλλων είχαν στη σύνθεσή τους και το δήμαρχο κ. Λαμπάκη.

Ο αγώνας, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ήταν μία ευγενική χορηγία της WIND, των Optic Stores Κετσέρης, της WINLINE - Ευάγγελος Κεμαλάκης αλλά και του καφέ MALL στο κέντρο της πόλης.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η Target Pro project ενώ o αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το e-evros.gr


Φωτ.:
Αλεξούδης Δημήτρης @ MediaTube

Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη. Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη. Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη. Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη. Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Τσαλουχίδης και άλλοι αστέρες, στην Αλεξανδρούπολη.