- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βάρκα με μετανάστες έπλεε σε θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης
27 αλλοδαποί έπλεαν στο Θρακικό Πέλαγος, ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου 2018.
Οι άνθρωποι επέβαιναν σε φουσκωτό, που έπλεε νότια της Νέας Μάκρης. Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε την πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με επιβαίνοντες τους ανωτέρω αλλοδαπούς.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους, προέβη στη διάσωση των αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.
Να σημειωθεί πως τα περιστατικά που προσέγγισης του Έβρου ολοένα και πληθαίνουν, αφού είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα που δεκάδες μετανάστες καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη μέσω θαλάσσης!
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





