Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βύσσα: Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκόρδου συνόδευσε τον Κ. Μητσοτάκη η Χρ. Μπαχαρίδου
Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής - Επεξεργασίας - Εμπορίας Σκόρδου Βύσσας βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη ΝΔ Χρυσή Μπαχαρίδου, συνοδεύοντας τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας που υλοποίησε επισκέφτηκε και τον βόρειο Έβρο, όπου ξεναγήθηκε μεταξύ άλλων και στην παραγωγική μονάδα, έχοντας την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το έργο που υλοποιείται εκεί.
Η παραγωγική μονάδα, που αποτελεί πρότυπο για τη συνεταιριστική γεωργία, έχει καταφέρει να καταστήσει το σκόρδο Βύσσας ένα ισχυρό brand αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη. Η επίσκεψη αυτή είχε ιδιαίτερη σημασία δεδομένου του ότι η Νέα Δημοκρατία πρόκειται να εισάγει "νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς, ο οποίος θα μειώσει τη φορολογία τους στο 10%, ωθώντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερους αγρότες σε ευέλικτα συνεργατικά σχήματα".

Η επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο είχε "διττή σημασία", σύμφωνα με την κ. Μπαχαρίδου, καθώς " Από την μία δείχνει την ευαισθησία του στην ακριτική μας περιοχή σε μία τεταμένη γεωπολιτικά περίοδο και από την άλλη τις δυνατότητες που μπορεί να δώσει η ελληνική γη ακόμη και στις φαινομενικά πιο απομακρυσμένες περιοχές".
Υπενθυμίζουμε πως η Βύσσα είναι ο τόπος καταγωγης της Χρυσής Μπαχαρίδου όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά οικογενειακώς.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






