Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δε θα χαθεί ο γραμμικός επιταχυντής από το ΠΓΝΕ, διαβεβαίωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ
Την διαβεβαίωση ότι ο νέος γραμμικός επιταχυντής που θα γίνει δωρεά θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έδωσε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Παυλίδης.
Η διαβεβαίωση δόθηκε από τα αρμόδια γραφεία της 4ης ΔΥΠΕ για πλήρη στελέχωση της ακτινοθεραπευτικής κλινικής.
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον γραμμικό επιταχυντή ,δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προς το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης καθώς εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου δεν έχει στελεχωθεί η Ογκολογική κλινική του Τμήματος με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό.
Ήταν ένας όρος τον οποίο είχε θέσει εξαρχής το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» προκειμένου να δωρίσει το υπερσύχρονο αυτό μηχάνημα ,αξίας 2 εκ. ευρώ το οποίο θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη θεραπεία των ογκολογικών ασθενών όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






