Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί.

04-09-2015

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν για κάποιες ώρες κάτοικοι διάφορων οικισμών του Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Ορεστιάδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα γίνει προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες απαραίτητες εργασίες (κατασκευές).

Αναλυτικότερα:

5/9/2015

Σουφλί

Από τις 08:00 έως 17:30: 

Περιοχές: ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΝΕΑ ΕΛΒΙΣ, ΣΧΗΣΤΗΡΙΟ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ: ΜΠΕΛΛΑ, ΚΥΡΑΝΟΥΔΗ, ΚΑΚΑΛΗ, ΚΗΠΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΒΑΧΤΣΙΑ.


6/9/2015

Διδυμότειχο

07:30 έως 13:00 

Περιοχές: Η ευρύτερη περιοχή της κεντρικής πλατείας Διδυμοτείχου που περικλείεται μεταξύ των οδών: - ΤΣΙΜΙΣΚΗ – ΒΑΤΑΤΣΗ – ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ – ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ - ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ – ΑΜΑΛΙΑΣ – ΚΑΝΑΡΗ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ – ΒΥΡΩΝΟΣ - .

8/9/2015

Ορεστιάδα

08:00 έως 10:00

Περιοχές: Όλο το χωριό ΣΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΕΝΤΖΙΔΗΣ ΜΑΓΕΙΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΝΑΣ.

 08:00 έως 2:30 

Περιοχές: ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.


10/9/2015

08:00 έως 2:30

Περιοχές: ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση γι' αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπο τάση.