Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δεκαετίες πίσω γυρνά η Σαμοθράκη: παρελθόν η Εθνική, «θολό τοπίο» για το Ταχυδρομείο
Σε οριστική αναστολή της λειτουργίας του τραπεζικού υποκαταστήματος στη Σαμοθράκη, προχώρησε τελικά η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το χειρότερο σενάριο πραγματοποιήθηκε, παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, που δεν στάθηκαν αρκετές για να αποτρέψουν την αναστολή λειτουργίας της Τράπεζας, η οποία μπορεί να είχε πάρει προσωρινή παράταση έως τις 07/02.
Οι κάτοικοι του νησιού του Έβρου θα πρέπει πλέον να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους στην Αλεξανδρούπολη, όπως τους ενημερώνει και η Διοίκηση της Τράπεζας με χαρτί το οποίο έχει τοιχοκολληθεί στην είσοδο της Τράπεζας.
Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ταχυδρομείου, η κατάσταση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, αφού οι θεσμικοί της Σαμοθράκης δεν έχουν λάβει ακόμη καμία απάντηση στο ερώτημα τι μέλλει γενέσθαι.
Να σημειωθεί ότι από σήμερα (08/02) αναστέλλεται και η λειτουργία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην περιοχή των Μύλων Μασούρα στην Αλεξανδρούπολη.
Μαρίνα Κριτού
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






