ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 13ης Ιουλίου 2017
Συνελήφθησαν την 12-7- 2017 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 38, 38, 32, 16 και 15 ετών, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως η πράξη τους έγινε αντιληπτή από πολίτη και έπειτα από σχετική καταγγελία εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.
Κατασχέθηκαν το όχημα που επέβαιναν οι δράστες και 7 διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Δείτε τη χθεσινή ανάρτηση του e-evros.gr για το θέμα:
Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (12-7- 2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Φερών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 33 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά (7) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν και δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζοί, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






